Gezondheid medisch

jonge vrouw

Laserbehandeling ontharen

Een laserbehandeling ontharen staat bij veel vrouwen en mannen bovenaan op hun lijstje. Maar wat kost nu zo’n behandeling? Op een willekeurige site van een kliniek stonden de volgende prijzen per behandeling:
– wenkbrauwen of bovenlip €45
– wangen €70
– bikinilijn €85
– oksels €85
– gezicht (geheel) €150
– gehele schaamstreek €150
– beide armen €250
– beide benen €450
Onduidelijk is hoeveel behandelingen er precies nodig zijn om er voorgoed vanaf te zijn. De kliniek zelf rept over 6-10 laserbehandelingen. Dan zou het een dure behandeling kunnen worden. Soms betaalt ook de zorgverzekeraar mee. Het is verstandig om vooraf na te gaan of uw aanvullende zorgverzekering het laseren van ontharen dekt. Of dat u moet overstappen naar een andere zorgverzekering die dit wel dekt.

aanvullende verzekering
Bij verzekeraar VGZ bijvoorbeeld krijgt men niets uit de basisverzekering. De aanvullende zorgverzekering Aanvullend Best keert een vergoeding uit tot €700. De premie voor deze verzekering is vanaf €30 per maand.Bij Ohra zijn meer beperkingen en is de vergoeding een stuk lager. De aanvullende verzekering vergoedt niet meer dan €200 en dan alleen bij extreme haargroei bij vrouwen in het gezicht. CZ kent een zelfde regeling alleen daar is de vergoeding hoger tot €570.

overstappen
Wilt u overstappen naar een andere zorgverzekering met een betere aanvullende verzekering? De nieuwe zorgverzekeraar kan u echter weigeren als men vermoedt dat u veel behandelingen kost. Ze zijn niet verplicht uw aan te nemen. Voor de basisverzekering is wel een acceptatieplicht. U kunt zich bij elke zorgverzekeraar verzekeren voor een standaard zorgverzekering (basisverzekering).

Medische informatie

Maagzweren

Zorgverzekering
Eigen bijdrage zorgverzekering

Geestelijke hulp
www.burnoutsymptomen.eu

Thema door Anders Norén